OM LARS PRIVAT

Jeg er 48 år og har siden 2004 boet i Skovlunde sammen med min hustru Bodil, der er skolelærer. Sammen har vi børnene Malthe på 19 år, Frode på 16 år og Silas på 10 år.

Jeg er uddannet cand. scient. i biologi og konkurrence- og eliteidræt, og er fra 1. september 2021 ansat som generalsekretær i Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark). Siden 2022 har jeg desuden været udpeget til bestyrelsen for den selvejende institution Team Copenhagen, som skal medvirke til at løfte eliteidrætten og talentudviklingen i København, af Københavns Kommune. Tidligere har jeg blandt andet været ansat i i Dansk Svømmeunion som afdelingschef for Sportsafdelingen, og i Team Danmark som konsulent og teamleder.

Lokalt har jeg blandt andet haft tillidshverv i Dagplejens Forældrebestyrelse i Ballerup Kommune og Skolebestyrelsen på Skovlunde Skole. Frem til 2022 har jeg været formand for menighedsrådet i Skovlunde Sogn for en 10-årig periode, og har i samme periode være medlem af provstiudvalget i Ballerup-Furesø Provsti – herunder en periode som næstformand.

I fritiden støtter jeg op om mine børns fritidsaktiviteter, dyrker håndboldfitness i Skovlunde Idrætsforening, nyder de oplevelser naturen og kulturen kan give og er aktiv i Ballerup Rotary Klub.